Sponsors Drekrace Heeg

HG Transport

HG Transport is al sinds de oprichting in 1996 gespecialiseerd in het vervoer van recyclingmaterialen en bulkgoederen. Voor het uitvoeren van deze transporten beschikken wij over een omvangrijk wagenpark bestaande uit walkingfloors, container combinaties, zeecontainer combinaties en trailers.

Lees meer

Passantenhaven Heegerwal

De passantenhaven Heegerwâl heeft een schitterende ligging direct aan het Heegermeer. Het prachtige, kindvriendelijke dagrecreatiestrand ligt pal naast de haven. Het centrum van Heeg ligt op een paar minuten lopen van de haven.

Lees meer

F.V. Licht & Geluidstechniek

Het verzorgen van diverse geluidsactiviteiten voor geluidsbedrijven. Geluidsinstalatie bedienen voor bedrijven. Het opbouwen en afbreken van geluidssets. Het verhuren van geluids- en lichtapparatuur.

Lees meer

Veenstra Fritom

Wereldwijd opererende logistieke dienstverlener actief op het gebied van warehousing, wegtransport, zeevracht en luchtvracht. Daarmee ontzorgen zij hun opdrachtgevers en creëren zij logistieke rust. Veenstra|Fritom is een familiebedrijf dat zich met 110 eenheden bezig houdt met binnenlandse distributie, Eurogroupage® en warehousing.

Lees meer

Fa. J. van der Heide & Zoon

Van der Heide Fourage is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in fouragehandel. Door het gebruik van een modern wagenpark maken zij het mogelijk om bedrijven het hele jaar door te voorzien van de beste producten. Voor de Drekrace helpen zij met maken van de hindernissen.

Lees meer

Ottenhome Heeg

Tien zeemijlen vanaf het IJsselmeer ontdekt u de bootverhuur vanuit de moderne jachthaven in Heeg. Met 208 ligplaatsen en een gezellig zeilcafé voor klanten en havengasten vormen zij graag de basis voor uw vakantie op en aan het water. De jachthaven vormt de ideale uitvalsbasis voor de Drekrace.

Lees meer

Zijsling B.V.

Als het gaat om de aanleg van havens, het uitdiepen van kanalen, het baggervrij maken van kanalen, walbeschoeiing, grond en zand vervoer (overslag) of andere aan het water gerelateerde werkzaamheden. Zijsling zorgt voor verschillende obstakels tijdens de Drekrace.

Lees meer

Attema Heeg

Attema Heeg is een middelgroot loon- en aannemingsbedrijf dat al meer dan 55 jaar actief is in het Zuid-Westen van Friesland. Met hun materiaal dragen zij bij om de Drekrace mede mogelijk te maken. Wij zijn gespecialiseerd in materiaalverhuur, grondverzet, zand- en grondhandel tevens in loonwerk.

Lees meer

Boubedriuw Heech

Boubedriuw Heech is een veelzijdige bouwonderneming, die met name actief is in de Zuidwesthoek van Friesland. De beide oprichters, Cor Flapper uit Heeg en Henk Douna uit IJlst, hadden reeds lange tijd ervaring in de bouw toen zij op 1 april 1992 voor zichzelf begonnen in een houten loodsje aan De Bird te Heeg. In 2002 werd intrek genomen in een bedrijfspand aan It Bûtlân te Heeg

Lees meer

AW ONTWERP

AW Ontwerp voor het ontwerpen van complete interieurs, exterieurs of mooie meubels. Bij AW Ontwerp bent u bij het beste adres. Voor elk project wordt er gekeken naar de levensstijl van de opdrachtgever; is er een voorliefde voor koken of juist niet?  Entertainer of heerlijk alleen? etc. etc. In al deze vormen, en meer, zijn combinaties te bedenken waardoor elke nieuwe opdracht en opdrachtgever weer een nieuwe uitdaging vormt.

Lees meer
hallo,